دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

اطلاعیه مهم امور دانشجویی دانشگاه – اداره خوابگاه ها

قابل توجه کلیه دانشجویان خواهر و برادر متقاضی خوابگاه

براساس اطلاعیه مدیریت امور دانشجویی دانشگاه، به حول و قوه الهی تمهیدات لازم برای اسکان تمامی دانشجویان خواهر و برادر اندیشیده شده است و تمام سعی دانشگاه تجهیز و تحویل خوابگاهی در شان دانشجویان گرامی می باشد. لذا ضمن تکذیب برخی شایعات مبنی برنبودن فضای کافی برای ارائه خوابگاه به متقاضیان به اطلاع می رساند پیرو اطلاعیه قبلی اداره خوابگاه های دانشگاه، با توجه به شرایط تورمی در جهت رفاه حال دانشجویان گرامی بر اساس مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه، مقرر گردیده است دانشگاه در تامین بخشی از هزینه اجاره خوابگاه های دانشجویی مساعدت نماید و دانشجویان گرامی می توانند از روز شنبه مورخ 31 شهریور ماه سال جاری جهت رزرو خوابگاه به امور دانشجویی دانشگاه – اداره خوابگاه ها مراجعه فرمایند.

اسامی خوابگاه هایی که تا کنون برای خواهران تجهیز گردیده است: خوابگاه شماره یک واقع در خیابان امام خمینی (ره) – خوابگاه های فاطمیه و ماهان واقع در بلوار شیخ کاظم حمزه ای - خوابگاه مهرگان واقع در بلوار چهار باغ جهاد و خوابگاه صالح واقع در خیابان آیت الله رفسنجانی می باشند.

خوابگاه شماره دو واقع در خیابان صاحب الزمان شرقی نیز برای دانشجویان برادر تجهیز گردیده است.

تاریخ: ۱۳۹۷/۰۶/۲۵ ۲۱:۰۶ | دفعات بازدید: ۳۶۶ بازدید

برچسب ها: -