دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

آغاز ماموریت دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی در کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان اسدآباد پس از برگزاری سمپوزیوم ملی مداخله در بحران



در نشست خبری دبیرخانه اجرایی سمپوزیوم ملی مداخله در بحران (با تاکید بر خودکشی) با اصحاب رسانه که روز یکشنبه هفتم شهریورماه برگزار شد مطرح گردید.

در ابتدای جلسه، دکتر مرادی مخلص؛ رییس محترم دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم و تقدیر از اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و دستاوردهای دانشگاه، با اشاره به ماموریت دانشگاه ها و تبیین نقش آن ها در گام دوم انقلاب اسلامی دانشگاه ماموریت محور سید جمال الدین اسدآبادی با ماموریت علوم انسانی را دانشگاهی پیشرو و همگام با دانشگاه های نسل چهارم خواندند که بخشی از کارهای پژوهشی و علمی خود را به رفع مشکلات شهرستان اسدآباد اختصاص می دهد.

ایشان از تمامی دست اندرکاران و مسئولانی که در برگزاری سمپوزیوم به نحوی نقشی ایفا می کنند قدردانی نموده و ابراز امیدورای کرد ماحصل این سمپوزیوم نقش بسزایی بر کاهش آسیب های اجتماعی شهرستان اسدآباد داشته باشد.

در ادامه دکتر ابراهیم فهلی، مدیر محترم مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه و دبیر اجرائی سمپوزیوم با اشاره به گسترش روزافزون آسیب های اجتماعی، اقدام به خودکشی را جزء خشن ترین و دردناک ترین این آسیب ها برشمرد.

وی گفت از یک طرف هیچ کس درمقابل آسیب های روانی- عاطفی مصونیت ندارد و از سوی دیگر این  مشکلات قابل پیشگیری هستند، نگاه علمی به پدیده های اجتماعی تنها راه کاهش آسیب هایی مانند خودکشی است، خیلی از مواقع آگاهی نسبت به نشانه ها، علائم ساده و افکار خودکشی، می تواند جلو مرگ عزیزان ما را بگیرد، این آگاهی می تواند از طرف، والدین، معلمان و استادان، دوستان و همسالان، پزشکان و کادر درمان ایجاد شود، این آگاهی باید توسط روان شناسان، روان پزشکان، مشاوران و جامعه شناسان و عالمان دینی به مردم داده شود.

دکتر فهلی گفت دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی با نگاه جامعه محور اقدام به برگزاری سمپوزیومی علمی با حضور اساتید بنام و صاحب نظر از بهترین روان شناسان، روان پزشکان، مشاوران و جامعه شناسان دانشگاه های و مراکز درمانی معتبر کشور در حوزه پیشگیری از خودکشی نموده است، این سمپوزیوم در تاریخ های یک شنبه 14 و دوشنبه 15 شهریورماه جاری برگزار می شود.

دبیر اجرایی سمپوزیوم گفت در روز اول، مباحث تخصصی مطرح خواهد شد و در روز دوم با هدف آگاه سازی مردم و گروه های اجتماعی، کارگاه های تخصصی برگزار خواهد شد و  فرصت علمی خوبی در اختیار شهروندان عزیز ما قرار خواهد گرفت تا سواد سلامت خود را در زمینه شناخت علائم، نشانه ها و افکار خودکشی بالا ببرند و مددکار خوبی برای خود، خانواده و بستگان و عزیزان خود باشند.

وی گفت خروجی این سمپوزیم و جمع بندی مباحث علمی طرح شده توسط صاحب نظران، در یک بسته توصیه های سیاستی آماده خواهد شد که این بسته توصیه ای نقشه راه مسئولین ذی ربط در حوزه های مختلف طی چند سال آینده خواهد شد، تا برنامه های کاملا علمی و روشنی را در جهت پیشگیری از خودکشی به اجراء دربیاورند.

به معنای دیگر پایان سمپویم و دستاوردهای علمی آن آغازی بر فعالیت های علمی و کاربردی در جهت پیشگیری از خود کشی در شهرستان خواهد بود.

وی در پایان از همه اصحاب رسانه خواست که با انجام فعالیت های منسجم تبلیغی، تا زمان باقی مانده به سمپوزیوم مشوّق مردم عزیز و گروه های مختلف اجتماعی برای حضور فعال در این رویداد علمی باشند.

گفتنی است پس از تشریح مسائل مربوط به برگزاری سمپوزیوم توسط دبیر اجرایی، به سوالات اصحاب رسانه پاسخ داده شد.


تاریخ: ۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۷:۰۶ | دفعات بازدید: ۱۶۵۱ بازدید

برچسب ها: -



نظرات



ثبت نظر