به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه، نشست بصیرتافزایی با عنوان « بازخوانش و تحلیل جنگ دوازده روزه » با سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی در سالن پرورش فکری کودکان شهرستان اسدآباد برگزار شد.
برگزاری نشست بصیرتافزایی با عنوان « بازخوانش و تحلیل جنگ دوازده روزه » - دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی
برگزاری نشست بصیرتافزایی با عنوان « بازخوانش و تحلیل جنگ دوازده روزه »
این نشست بصیرتافزایی با حضور آقای دکتر صادق خزلپور رئیس دانشگاه، خانم دکتر سمائی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، حجتالاسلام و المسلمین دکتر وحید فرهادی معاون استانی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیأت علمی و یاوران دانشگاه سیدجمالالدین اسدآبادی روز شنبه مورخ ۲۱ تیر ماه سال ۱۴۰۴ به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و بسیج اساتید دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجتالاسلام و المسلمین دکتر وحید فرهادی معاون استانی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه از حجتالاسلام و المسلمین دکتر رستمی بابت حضور تشکر نمودند. سپس دکتر خزلپور رئیس دانشگاه ضمن خوشآمدگویی به دکتر رستمی به بیان دستاوردهای جنگ دوازده روزه در چهار حوزه «داشتن رهبری و فرمانده معظم کل قوا، سیلی به آمریکا، شکست رژیم صهیونی و انسجام بینظیر ملی» پرداختند.
سپس حجتالاسلام و المسلمین دکتر رستمی به تبیین علل و دستاوردهای جنگ دوازده روزه پرداختند. در این راستا بیان داشتند: جنگ رژیم صهیونی، به علت انرژی هستهای نبود. همینطور برای حقوق بشر نیز نبود چون حقوق بشر غرب در موضوع غزه به وضوح ثابت شد. چنان چه، ۱۸ هزار کودک و بیش از ۲۰ هزار زن در غزه شهید شده است و کوچکترین اعتراضی از جانب غرب انجام نشد. بلکه این جنگ به خاطر باور قدرتمند به توحید و ظرفیتهای بزرگ ایران در چرخش قدرت جهانی از غرب به شرق است.
افزون بر این، در این جنگ، رژیم صهیونی متحمل خسارات سنگینی شد. در عین حال، خسارت غیرمستقیم جنگ برای رژیم صهیونی بسیار سنگین بود. تخریب موسسه وایزمن، دفتر مایکروسافت و حمله به مقر موساد، موجب از بین رفتن نتایج تحقیقاتی بلندمدت آنها و همچنین ناامنی سرمایهگذاری در سرزمینهای اشغالی فلسطین شد.
در پایان به دستاوردهای جنگ دوازده روزه مشتمل بر « وحدت ملی علیرغم طراحی پروژههای مختلف غرب برای افزایش شکاف اجتماعی در ایران، حمایت مسلمانان از ایران علیرغم تبلیغ غرب مبنی بر ضد عرب بودن ایران شیعه، فهم محور و عمود ولایت و اهمیت وجود رهبر» پرداختند. بر همین اساس است که مردم ایران از مردم زمان پیامبر (ص)، مردم زمان امیرالمومنین(ع) و مردم زمان امام حسین(ع) بهتر هستند.
پایگاه اطلاعرسانی و روابط عمومی دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی