تلفیق آموزش و کاربرد؛ پرورش قارچ خوراکی توسط دانشجویان باغبانی دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

31 12 2024 08:16
کد خبر : 344480
تعداد بازدید : 2233

به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه، دانشجویان رشته باغبانی ورودی سال ۱۴۰۰ دانشگاه، در اقدامی جالب توجه، با همکاری استاد درس، خانم مهندس زائری از مدرسین مدعو، با حداقل امکانات به تولید قارچ خوراکی پرداختند.

این فعالیت که بر اساس سرفصل‌ آموزشی درس و به صورت کاملاً عملی انجام شد، فرصتی بی‌نظیر برای دانشجویان فراهم آورد تا آموخته‌های تئوری خود را در یک محیط واقعی به کار گیرند.

در این تجربه عملی، دانشجویان با مراحل مختلف پرورش قارچ از جمله آماده‌سازی بستر کشت، نگهداری و برداشت محصول آشنا شدند. این رویکرد عملی به یادگیری دانشجویان کمک کرد تا درک عمیق تری از فرآیند تولید قارچ و عرضه به بازار مصرف داشته باشند.

این اقدام نشان‌دهنده تعهد دانشگاه  به ارائه آموزش‌های کاربردی و مرتبط با نیازهای بازار کار است و همچنین بر اهمیت تجربه‌های عملی در فرآیند یادگیری تاکید دارد. انتظار می‌رود این تجربه ارزشمند، دانشجویان را برای ورود به عرصه کار و فعالیت در حوزه باغبانی آماده‌تر سازد.


پایگاه اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی