اداره امور تغذیه


یکی از ادارات تابعه مدیریت امور دانشجویی می باشد که هدف آن تأمین غذای دانشجویان و نظارت عملی بر کیفیت و کمیت آن می باشد. این اداره عهده دار تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی با هدف تأمین بخشی از نیازهای معیشتی دانشجویان میباشد. رزرو و توزیع غذا در رستورانها و خوابگاهها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه انجام می پذیرد.

اهم کارهای انجام شده 

  • صدور کارت يکپارچه دانشجويی که تغذيه توسط آن انجام می شود.
  • تهيه و تنظيم آمار و اطلاعات هفتگی رزرو غذاي دانشجويان خوابگاهی و غيرخوابگاهی،
  • تهيه و تنظيم برنامه غذايی 7 روز دانشجويان، تدوين برنامه های مربوط به هماهنگ سازی امورتغذيه، انجام امور مربوط به سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجويان و ارتقاء این سيستم.
  • کاهش  محدودیت زمانی رزرو و کنسلی غذا تا 48 ساعت برای وعده ناهار و شام در جهت کاهش غذاهای رزرو شده و خورده نشده
  • نظارت مستمر و دقیق بر روند فرآیند پخت و پز و توزیع غذای دانشجویی
  • آناليز غذاهاي ارائه شده در سلف ها براساس معيارهاي استاندارد
  • مشارکت دانشجویان در جهت افزایش کیفیت غذا و بهداشت سلف سرویس و مواد غذایی
  • ارتقا تجهیزات سلف سرویس دانشگاه به تجهیزات صنعتی در راستای افزایش کیفیت تغذیه، کاهش مصرف انرژی و تسریع در فرآیند پخت و پز
  • اطلاع رسانی به موقع به دانشجویان در مورد نحوه رزرو غذا، زمان توزیع
Responsive Image